В новините
 
11.05.2024 22:02
Търсене
 
 
29.10.2009
Община Бургас ще представи пред потенциалните инвеститори своите приоритети за развитие
Община Бургас, в партньорство с Министерство на регионалното развитие и благоустройството, изпълнява проект: „Създаване и утвърждаване на механизъм за успешни публично-частни партньорства в община Бургас и Югоизточния планов район”, Договор реф. №: А08-14-38-C/10.02.2009, финансиран по ОП „Административен капацитет”. В рамките на проекта Работна група, включваща представители на Община Бургас, Областна управа-Бургас и Министерство на регионалното развитие и благоустройството, посетиха гр. Мадрид и гр. Валенсия, за да се запознаят с опита им при реализирането на обществено значими проекти чрез публично-частното партньорство. В резултат на създадените контакти, представители на големи строителни компании и предприемачи от Федерацията на предприемачите в строителството, гр. Валенсия, гостуват на Община Бургас на 23 и 24 октомври. Община Бургас ще представи пред потенциалните инвеститори своите приоритети за развитие, важни инфраструктурни проекти, които се предвижда да бъдат изпълнени, както и проекти, изпълнявани с финансовата помощ на ЕС.
16.07.2009
ГЕРБ се ангажира със споразумение за туризма
В Слънчев бряг стана известен текстът на споразумение за сътрудничество между политическа партия “ГЕРБ” и представители на туристическите сдружения в България. Отчитайки значението на партньорството за развитието на туризма чрез интегрирането му във всички секторни политики страните са се споразумели за осигуряване на достъп на туристическата индустрия до кредитните линии на Българската банка за развитие и съдействие за тяхното усвояване.Друг пункт от споразумението е за запазване на режима за облагане с ДДС на туристическите услуги,чрез което да се осигурят конкурентни предимства на българския туристически продукт.В споразумението е визирано и многократното увеличаване на средствата за национална туристическа реклама и разкриване на национални туристически офиси извън страната.
27.06.2009
Неочаквано добър концерт с найп-великите в световния БИЙТБОКС
Снощи, на открита сцена пред НДК, се състоя грандиозният финал на третото издание на българския бийтбокс шампионат THE OFFICIAL NESCAFE® 3in1 BEATBOX BATTLE®. Над 4000 души изпълниха пространството пред НДК, за да видят на живо феноменалните изпълнения стил, 3в1, на 3-те най-големи имена на световната бийтбокс сцена. Трите супер звезди Разел /САЩ/, Фейт Ес Еф Екс /Великобритания/ и Еклипс /Франция/ пристиганаха в България, благодарение на NESCAFE® 3in1, за да подарят на българските си фенове неочаквано добро шоу,. И не ги оставиха разочаровани. С бийтбокс изпълнения на емблематичните парчета „Thriller”, „Billy Jean” и ”Give it Up” Фейт Ес Еф Екс и Разел отдадоха почит на Майкъл Джескън. «Това е за Краля на Попа. Изключете светлините на сцената. Вдигнете ръце и включете мобилните си телефони или запалки. Качете това в youtube. Искам светът да види как България почита паметта на Макъл Джексън. Майкъл Джексън, почивай в мир. » каза Разел, преди да изпълни по неповторим начин легендарните парчета на Поп иконата. Поради внезапната загуба на Майкъл Джексън, Разел не използва и предварително поръчаните дузини червени рози за шоуто.
23.06.2009
Инициативен комитет подкрепи мажоритарната кандидатура на Любoмир Пантелеев, Бургас
Инициативен комитет от изтъкнати личности в областта на науката, културата, образованието и бизнеса в подкрепа на мажоритарната кандидатура на Любомир Пантелеев за народен представител от Втори Бургаски избирателен район бе създаден вчера. В Инициативния комитет се включиха Недялко Йорданов, акад. Никола Съботинов, проф. Иван Маразов, Антон Дончев, проф. Иван Добревски, Нешка Робева, Виолета Гиндева, Тончо Русев, Стоян Попов, проф. Галя Христозова, Валери Еличов, Георги Делчев, д-р Валя Маразова, Валентина Николова, Тодор Пройков, Петко Арнаудов, Иван Иванов, Лиляна Димова, Стефан Бонев, Георги Димитров, Златка и Ирина Ставреви, Иван Захариев, Енчо Рачев, Райна Рачева, кап. Манол Манолов, доц. Иван Ганев, доц. Маруся Любчева, Димитър Шишманов, Коста Папазов, Ненко Токмакчиев, Пеньо Костадинов, Йордан Маринов, Любомир Добрев, Галя Петкова и други.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |